comfort en buiten leven
Genieten van rust,

Seizoenen

We hebben een groot aantal zonne-uren, wat ervoor zorgt dat Piemonte een ideale plek is om te vertroeven van April tot en met Oktober.
We hebben de verschillen per seizoen voor u op een rijtje gezet.

Mei/Juni
De combinatie van rust, aangename temperatuur en de ontwakende natuur trekt vooral veel natuurliefhebbers, fietsers, wandelaars en rustzoekers naar ons landgoed. Alles gaat weer bloeien en groeien… de druivenvelden, de fruitboemen en wilde bloemen komen tot leven. Er zijn in deze periode veel dorpsfeesten en culinaire wandelingen.
Het zwembad is natuurlijk geopend.

Juli/Augustus
Lange zwoele, warme dagen, de schoolvakanties zijn begonnen. Kinderen die eindeloos spelen in het zwembad ( de volwassenen trouwens ook :- ) , zich vermaken met de dieren, in de boomhut klimmen en springen op de trampoline. De eetavonden op ons terras aan lange tafels onder onze notenboom. Onder de gasten heerst een sfeer van saamhorigheid, weg uit alle hektiek …… alles mag, niets moet!

September
Net als in mei en juni heerst er rust, schijnt de zon volop en is de temperatuur aangenaam. De dorpen ontwaken , de druivenoogst is gestart en in omgeving is er elke week wel een culinair feest en op de 3de zondag de palio in Asti. Een ideale maand om lekker buiten te leven op een mooie locatie met niets anders dan het ritme van de dag en om te genieten van al het lekkers en moois wat Piemonte te bieden heeft.
Het zwembad is nog steeds geopend.

Oktober
We gaan richting herfst, de druivenvelden zijn prachtig van kleur en in Alba begint de maand van de truffels. Een ideale tijd om te wandelen, te fietsen,te genieten van de prachtige natuur, de rust en het heerlijke eten, maar ook om kastelen, markten en wijnhuizen te bezoeken. Genieten van lange nazomerdagen en passie voor heerlijk eten en bijzondere herfstgerechten.