de stilte van de natuur...
Slapen onder de sterren,

Luxe Safaritenten / Glamping in Piemonte

Compleet ingerichte luxe lodgetenten (geschikt voor 2-5 personen) met eigen toilet  en een eigen buitendouche met warm water.

Wat geeft een beter gevoel dan slapen onder de sterren en wakker worden in de natuur? De geuren van een nieuwe dag, het betoverende zonlicht dat naar binnen schijnt en de stilte van de natuur, af en toe onderbroken door de geluiden van de dierenwereld daarbuiten. Je bent op een plek waar alles mag en niets moet, weg uit alle haast en hectiek van de wereld waarin veel dingen moeten.

Kamperen is bij ons genieten van buiten slapen in een royale compleet ingerichte lodgetent met een eigen sanitair en heerlijke bedden! Elke safari lodgetent heeft een ruime veranda met prachtig uitzicht en om elke tent  is veel ruimte, dus veel privacy. Naast de lodgetent staat de ruime buitendouche. Glamping  is buiten leven op een mooie locatie met niets anders dan het ritme van de dag.

 

 

 

 

We hebben 8 woody safaritenten ( 42m2 + luifel van 12m2) wijd verspreid staan op ons ruime terrein. De tenten zijn allemaal net iets anders ingericht, maar allemaal even sfeervol met leuke details. De bedden zijn opgemaakt, verder staat er een linnenkast, een dressoir, een eethoek en een keukenblok inclusief koelkast, gootsteen, een kooktoestel en keukengerei, van borden, bestek, potten, pannen, glazen, bekers, opscheplepels, openers tot scharen. Buiten onder de luifel staan 2 loungestoelen en een picknicktafel, zodat er heerlijk buiten gegeten kan worden. De tenten zijn geplaatst op een mooie houten vlonder van ca. 100 m2 en beschikken over een toilet, wastafel met koud stromend water, gas en elektra. Naast elke tent staat een houten buitendouche met warm water. Bij elke tent horen 2 heerlijke ligbedden.

 

Tevens hebben wij een zeer comfortabel sanitairgebouw dat beschikt over mooie toiletten  en luxe, ruime douches (gezinsdouches) met warm water, een wasmachine en een was- en afwasvoorziening met warm water.

Glamping Piemonte Italie Safaritent

[Best_Wordpress_Gallery id=”18″ gal_title=”lodgetenten”]