de stilte van de natuur...
Slapen onder de sterren,

Luxe Safaritenten / Glamping

Compleet ingerichte luxe safaritenten

Wat geeft een beter gevoel dan slapen onder de sterren en wakker worden in de natuur? De geuren van een nieuwe dag, het betoverende zonlicht dat naar binnen schijnt en de stilte van de natuur, af en toe onderbroken door de geluiden van de dierenwereld daarbuiten. Je bent op een plek waar alles mag en niets moet, weg uit alle haast en hectiek van de wereld waarin veel dingen moeten.

Kamperen is bij ons genieten van buiten slapen in een royale compleet ingerichte safaritent met een eigen toilet en heerlijke bedden, het echte “glamping” ! Elke safaritent heeft een prachtig uitzicht en om elke tent  is veel ruimte, dus veel privacy. Het is buiten leven op een mooie locatie met niets anders dan het ritme van de dag.

We hebben 8 woody safaritenten wijd verspreid staan op ons ruime terrein. De tenten meten 42 m2 (+ een luifel van 12m2), zijn sfeervol ingericht met opgemaakte bedden, een linnenkast, een dressoir, een eethoek en een keukenblok inclusief koelkast, gootsteen, een kooktoestel en keukengerei, van borden, bestek, potten, pannen, glazen, bekers, opscheplepels, openers tot scharen. Buiten onder de luifel staan 2 loungestoelen en een picknicktafel, zodat er heerlijk buiten gegeten kan worden. De tenten bieden plaats aan 4-5 personen, zijn geplaatst op een mooie houten vlonder van ca. 100 m2 en beschikken over een toilet, wastafel met koud stromend water, gas en elektra. Bij elke tent horen 2 heerlijke ligbedden.

Tevens hebben wij een zeer comfortabel sanitairgebouw dat beschikt over mooie toiletten  en luxe, ruime douches (gezinsdouches) met warm water, een wasmachine en een was- en afwasvoorziening met warm water.

Glamping Piemonte Italie Safaritent