Faciliteiten

fa1d
het authentieke Italië?
Heerlijk genieten van
fa2b
fa1e

Faciliteiten

Casa Bontà is een agriturismo, beleef bij ons het buitenleven!                                                                        We hebben een grote groentetuin met veel biologische groenten, zoals tomaten, courgetten, aubergines, meloenen ed. Tevens hebben wij een kleine beestenboel, zoals paarden, hond, poezen, konijnen, kippen en onze onhandige geit Violetta.

Faciliteiten

zwembad (6x12m, diepte 1.30)
sanitairgebouw met comfortabele toiletten, ruime douches met warm water
was- en afwasgelegenheid met warm water
parkeerplaats
wasmachine
knusse bar met buitenterras en loungebank
buitenkeuken
TV in de bar
kleine bibliotheek met Nederlandse leesboeken en tijdschriften
trampoline
tafeltennistafel
tafelvoetbal
gratis WIFI

Voor de dagelijkse benodigheden bevindt zich vlakbij het dorpje Cartosio met een klein winkeltje, bakker en slager. Voor een grote supermarkt bent u aangewezen op het stadje Acqui Terme, wat zich op 8 kilometer afstand bevindt.

Van half juni t/m half september wordt er 2x in de week een eetavond georganiseerd en kun je aanschuiven bij de pizza avond ( uit onze eigen houtoven) , bbq avond of voor een heerlijk diner bereid door onze Italiaanse kok Gianluca.  Een leuke manier om de andere gasten te leren kennen, om ervaringen uit te wisselen of om gewoon lekker te eten.

In de overige maanden ( mei t/m half juni en half september tot eind oktober) wordt de eetavond 1 x in de week georganiseerd.